OPERATIONAL LEASE, SHORTLEASE EN PRIVATE LEASE

AUTOLEASE

AUTOLEASE

Operational lease, Shortlease of private lease. U en uw werknemers genieten zorgeloos van een nieuwe auto. Kies uw favoriete model en wij regelen dat alle mobiliteit op één factuur staat. Zo hoeft u alleen nog te genieten van hele fijne kilometers.

Operational Lease

Operational lease, ook wel full service lease genoemd, is de meest gekozen vorm van zakelijke lease. U kiest de looptijd van het leasecontract en het aantal kilometers dat u verwacht per jaar te rijden. Wij regelen de auto, u kan gaan genieten.

In uw maandelijkse leasetarief zijn de kosten opgenomen van afschrijving, rente, administratiekosten, wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud, bandenservice, vervangend vervoer, hulpdienst, schadeafhandeling en eventueel de brandstofpas. Wij regelen letterlijk alles met betrekking tot uw auto en zorgen voor ongestoorde mobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten.

Shortlease

De naam shortlease zegt het al: het is een leaseovereenkomst voor een korte periode. Shortlease komt veel voor in de zakelijke markt. Een shortleaseovereenkomst wordt aangegaan op basis van operational lease. Bij Amstel Mobility kunt u een auto huren van 1 tot 12 maanden. Dit is bijvoorbeeld interessant voor medewerkers met een tijdelijk contract, of als flexibele aanvulling op uw wagenpark, als voorloopauto voor een in bestelling staande leaseauto of gewoon omdat u tijdelijk behoefte heeft aan een andere auto.
Private Lease

Private lease is een auto leasen voor een vast bedrag per maand. Vergeleken met de aanschaf van een auto bent u in veel gevallen met private lease zelfs goedkoper uit. Ook als u het vergelijkt met een jong gebruikte occasion.Laden, tanken, parkeren en OV in één pas

De Amstel Mobilitycard.

Met de tankpas van Amstel Mobility kunt bij meer dan 4.000 tankstations in Nederland tanken. Hierdoor krijgt u absolute vrijheid. U bent niet gebonden aan een merk en u kiest dus zelf voor gemak of voordeel. De tankpas wordt ook geaccepteerd bij alle onbemande tankstations.

Laden
Met de Amstel Mobilitycard van Travelcard profiteert u van het grootste netwerk beschikbare laadpunten. U kunt in onder andere Nederland, België en Duitsland overal de auto laden. In de rest van Europa is meer dan 90% van alle openbare laadpunten te gebruiken met een Travelcard laadpas, dus ook de Amstel Mobilitycard.

OV-diensten
De Amstel Mobilitycard is voor iedere zakelijke reiziger, dus ook degene die het openbaar vervoer kiest. Daarom heeft hij, naast de mogelijkheden om auto gerelateerde zaken zoals tanken en laden af te rekenen, ook de mogelijkheid om te kunnen reizen in het openbaar vervoer.

Parkeren
Parkeerkosten en bonnen zijn een groot onderdeel van de administratie. Heeft u als zelfstandige te maken met parkeerkosten of heeft je bedrijf medewerkers die regelmatig betaald moeten parkeren dan biedt de Amstel Mobility uitkomst.

Altijd vervangend vervoer bij uw lease

Standaard vervangend vervoer in heel Europa.

Pech onderweg is extra vervelend in het buitenland. Bij Amstel Mobility verzachten wij de pijn en garanderen wij vervangend vervoer ongeacht waar u bent in Europa. In samenwerking met Eurocross regelen wij dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt.

Neem contact op met de pechhulp-dienst van Amstel Mobility op 071 – 524  35 02 en u wordt direct geholpen door de ervaren experts van Eurocross. Onze partner werkt samen met de Astrum Assistance Alliance, een verbond van alarmcentrales in heel Europa.

Altijd vervangend vervoer bij uw lease
Vervangend vervoer zit standaard inbegrepen bij ieder leasecontract van Amstel Mobility. Meer weten? Neem contact op en ontvang een vrijblijvend adviesgesprek.

De gezichten van Amstel Mobility


De beste auto samengesteld voor de klant voor de meest gunstige prijs.

MAX SCHIMMEL

Afspraak is afspraak. Zo zetten we het contract op en houden we ons eraan.

FREEK van den Berg

Wij denken graag met u mee over hoe mobiliteit voor u kan werken.

THEO UITTENBOGAARD